Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΔΕΚΑ

με θέμα «Το εργατικό δικονομικό δίκαιο», που έλαβε χώρα στις 23.09.2023 στην Αθήνα (Μουσείο Ακρόπολης) σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Δικονομολόγων.

Το Δ.Σ. της ΕΔΕΚΑ ευχαριστεί τους/τις εισηγητές/τριες, παρεμβαίνοντες/ουσες, Προέδρους, όσους/ες συμμετείχαν δια ζώσης και διαδικτυακά καθώς και όσους/ες συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του Συνεδρίου.

Η βιντεοσκόπηση του συνεδρίου είναι αναρτημένη στο κανάλι του ΔΣΑ στο youtube: https://www.youtube.com/@DsaGr/streams

Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης όσων παρακολούθησαν το συνέδριο διαδικτυακά θα δοθούν στα γραφεία της ΕΔΕΚΑ (οδός Μαυρομιχάλη 9, 1ος όροφος) αποκλειστικά και μόνον κατά τις ημέρες και ώρες των περιοδικών επιστημονικών συναντήσεων, που από φέτος θα γίνονται στα γραφεία μας κάθε δεύτερη Τρίτη, ώρα 19:00 σύμφωνα με το πρόγραμμα, που θα εκδοθεί. Για όσους κατοικούν εκτός Αθηνών, οι βεβαιώσεις θα αποσταλούν ηλεκτρονικά κατόπιν σχετικής συνεννόησης.

Η πρώτη επιστημονική συνάντηση με τίτλο: «Θέματα χρόνου εργασίας, που προκύπτουν από το νέο εργασιακό νόμο» και εισηγητή τον κ. Κώστα Πηνιώτη, Δικηγόρο, θα γίνει την Τρίτη 10.10.2023 ώρα 19.00 στα γραφεία της ΕΔΕΚΑ. Θα υπάρξει και δυνατότητα παρακολούθησης με live streaming με σύνδεσμο που θα ανακοινωθεί.

Για το Δ.Σ. της ΕΔΕΚΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΔΕΛΗΣ                                   ΝΤΕΤΑ ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ        

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ LIVE STREAMING ΣΤΟ 19Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΚΑ

Το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΔΕΚΑ με θέμα «Το Εργατικό Δικονομικό Δίκαιο», που θα λάβει χώρα το Σάββατο 23.09.2023 στο Αμφιθέατρο Μουσείου Ακρόπολης «Δημήτριος Παντερμαλής» (Ισόγειο) στην Αθήνα, θα μεταδοθεί και ηλεκτρονικά (live streaming) από το κανάλι του ΔΣΑ στο youtube

https://www.youtube.com/c/dsagr

Βεβαιώσεις παρακολούθησης θα δοθούν και σε όσους/ες παρακολουθήσουν το συνέδριο ηλεκτρονικά.